2010-01-28

2010-01-27

Kreativa Kvinnor


Gammalt badlektyr och jag önskar att jag verkligen var kreativ. Ska nog anmäla mig till en sömnadskurs ;-)

Vintermörker


På väg till Malmborgs för att hämta paket :-)

Yes!

Och den hamnade rätt minsann :-)


/Caroline

Godnatt

Undrar om denna bilden hamnar rätt eller uppochner haha.

Låten som fastnat

Paul Van Dyk - Times of our lives.

Denna går högt här hemma just nu :-) Hoppas inte grannarna misstycker :-P


/Caroline

Bella slicker (inte slacker) LOL

Vet ingen annan hund som har sån slickmani som Bella (??) Här har jag just smort in mig så det är ju knappast kärlek hon visar här precis haha. Men lika go är hon för det. Min ögonsten helt enkelt :-) (Blir till att sprita armen ordentligt sen.)

2010-01-26

Kvällslektyr - Sömnadsmagasinet


Och jag ligger i badet of course ;-)

Nyinköpt



Men den passar nog bättre till sommaren hehe. Köpt på tantaffären Lindex för dom som mot förmodan skulle vilja veta. Köpte även lite annat oxå som jag inte orkade fota just då. Kommer kanske upp en annan gång? ;-)

Åsa gåsa haha.

Nu ska hon hem och se på KullaGulla ;-) Passar henne perfekt hehe.

Bella säger godnatt

Och jag med. Puss

2010-01-25

Gizmo on top of the world.

Haha! Ständigt uppe och svävar i lovely Gizmoland hahaha! 

Stendum så det förslår

Ja, som rubriken lyder så är det det jag är :-)

Skulle ju bloggat igår (f'låt Sofie) om en sak som hände i lördags... eller EN sak? Det hände flera stycken.

Kan börja med incident nummer 1.

Vi skulle gymma på eftermiddagen innan 16 för då skulle jag börja tvätta. Så vi bar ner tvätten innan vi stack till gymmet så jag bara kunde springa ner dit direkt vi kom hem. Sagt och gjort. Men så kommer vi ner till cykelkällaren (vi måste passera första cykelrummet på väg till tvättstugan) och jag märker att min cykel inte står där. Jag har min gamla cykel som står längst in mot, ja, om det nu är elgrejset, och sen utanför den ställer jag min nya. På så sätt har jag dom ihop. I alla fall... där stod nu en grå barncykel. Förbannad blev jag för vi har nämligen folk här omkring som flyttar på andras cyklar för att deras egna ska få plats. Dom har nån oskriven regel om att vi har fasta platser för våra cyklar och det har vi inte. Så jag släppte tvättkorgen och tittade igenom alla andra cykelrum. Min cykel var nowhere to be found. GAAAAHHH!!!! Martin kom med olika förslag på var den kunde tänkas vara (vart jag glömt den hehe) men hur kunde han vara så dum att tro att jag glömt den på dessa ställen han föreslog? Vid affären? Hos Åsa? Uppe vid busshållsplatsen? Näää ingenstans sa jag för det var jag minsann 100 % säker på. Men här nånstans började jag faktiskt tvivla på mig själv. Kunde jag verkligen ha glömt den nånstans? Så jag började tänka frenetiskt på när jag cyklade sist. Det kom jag ju såklart inte ihåg =/ Men så började jag tänka på nu den 18/1 förra veckan. Inregistrering i skolan och jag var sen till bussen... så jag tror att jag tog cykeln den dagen... (fast nu i skrivande stund är jag fortfarande osäker.) Så jag sa till Martin att "Ok, vi tar svängen förbi busshållsplatsen på väg till gymmet då bara för att dubbelkolla! Men jag VET att den inte är där så egentligen är det bara slöseri med tid!" Vi kom dit och jag ser en massa svarta cyklar med likandant märke och likadan cykelkorg som jag har... detta påpekar såklart M och jag går av bilen och tar fram cykelnyckeln. Jag vet inte om det är nåt omedvetet hos en som gör att man direkt känner igen sin egen cykel fastän det står flera stycken likadana på rad... men jag gick fram till första bästa cykel, stoppar nojjeln i låset... och fanskapet låses upp! *OOOOOPS* Där stod visst min cykel!! Hahahaha! Så j-a skamsen jag kände mig. Men framförallt lite förnärmad och orolig. Hur F-N kunde jag glömma min cykel där uppe????? Den måste då ha stått där i 6 dagar! Och så har jag gått här hemma och trott att den stått i varmt, tryggt förvar nere i källaren?! Man blir ju rent mörkrädd! Jag är inte ens 30 och jag är redan som min mor och mormor! Hur ska detta sluta undrar jag?! Jaja, som både Åsa, Mamma och Martin sa.. "Var du glad att den överhuvudtaget stod kvar!!" Och det är jag ju såklart!! Min älskade bajk! Nu är du hemma!

MEN... det slutar inte där om ni tror det! Oh no! Incident numero 2...

Jag tvättade ju som sagt samma dag. Så när vi kom hem från gymmet gick jag ner och stoppade i all tvätt vi burit ner men sen när jag kom upp så kom jag på att jag skulle ju tagit min vinterjacka oxå + våra gymkläder. Så jag lade ner gymkläderna i en påse men så fick inte vinterjackan plats så den tog jag ju på mig istället. Så grabbade jag påsen med klämmor, galgar och tvätten och sa till Martin att jag har med mig mobilen ifall det är nåt. Sen lade jag den i fickan som jag alltid gör och gick iväg. När jag sen kommer ner i tvättstugan är det som bortblåst att jag lade mobilen i fickan för jag slänger in kläderna och stänger locket men kommer på med ens att just det ja... jackan skulle jag ju oxå tvätta... så jag slänger in den oxå. Smart! Not! Efter ett tag hör jag nåt som burrar med jämna mellanrum. (Brukar ha den på ljudlös/vibb) Det låter som mobilen så jag går fram till bordet och ska kolla om det är den men så hittar jag den inte. Vart fanken är den?! Går några sekunder innan jag kopplar... FAAAN... jag glömde ta ut den ur fickan!!!!!!! Jaha, det var den mobilen det ja... har provat starta den ett par gånger men den är stendöd! =/ Kul! :-(

Som om inte detta vore nog.... (Incident nummer TRE!)

Ja, här borde jag bara ha gått och lagt mig och blitt i sängen tills dagen efter men så gör man ju inte en lördag direkt... hehe. Hade köpt dessa goa cheese rings med smak av sour cream som jag skulle ha på kvällen till filmen... och det hade vi ju också men så är det ju då Bella (min vovvsing) som har en tendens att ALLTID sitta och stirra ut en (hon tigger) när hon vill ha nåt och eftersom hon redan hade fått åtskilliga gånger så höll jag på att tappa tålamodet med hennes tiggeri och in-your-face-metoder (ja, hon ger uttrycket IN YOUR FACE ett ansikte!) så jag skulle dutta bort henne men vad gör jag då?? Jo, jag välter såklart ut hela jääääkla skålen över soffan så alla cheese rings åker ut med smulor och allt... så det var bara att plocka fram dammsugaren =/ Skitkul!! Det är ju inte utan att man blir smått orolig över hur det står till uppe i hjärnkontoret. Martin trodde det berodde på att vi tränade rätt hårt på gymmet den dagen och att jag inte fått i mig tillräckligt med mat så OK, jag går med på att skylla på det =) Det känns bättre än att säga att jag faktiskt REDAN börjar bli senil :-)


(OBS! Skämtfoto) Men jag är nog banne mig lika dum ibland som jag ser ut på bilden =)

♥ /Caroline

2010-01-22

Blupp

Borde ha bloggat för längesen (var det så längesen?) men har inte orkat. Har varit en låååång vecka tycker jag. Började ju skolan i måndags (komvux) och alla mina kurser har inte varit klara och det har inte varit det lättaste att få tag i en studievägledare heller... Men så idag, efter 5 timmars väntande, så kom jag in, kl. 17:15. Och vet ni... det tog bara 5 min. Knappt det. Helt sjukt att inte skolan sätter in mer resurser när dom vet hur det är. Det har bara varit 3 st. studievägledare på hela komvux. Men nu så är jag klar. Ska bara inom infoteket imorgon och anmäla mig för en kurs till. Webbdesign på distans. Vet inte hur jag kommer klara det men vi får väl se....

Annars imorgon ska jag träffa mamma, C och Å och gå och strosa på stan lite. Får se om man hittar nåt kul.

Just det ja, får inte glömma att beställa kurslitteratur. (Detta var mest en kom-ihåg-notis till mig.)

Nä hörrni. Nu ska jag gå och försöka sova! Man har lite att tänka på och är lite orolig... att jag tagit mig vatten över huvudet. Iaf känns det som att någon tycker det. Hoppas denna någon inte har rätt :-( Men det återstår att se.


Lämnar er med en bild på mina chokladbollar jag gjorde för nån timme sen... dom var smarriga minsann. Extra mkt kaffe i hihi!
Godnatti på er!
♥ /Caroline

2010-01-18

Åh....

... Det gick minsann! Var ju inte svårt hahahaha!
*oops*


/Caroline

ARG!!!!!!

Jag skulle bloggat men är så jäkla förbannad...
Varför har nu bloggbeskrivning och kategori och arkiv och bla bla bla hamnat LÄNGST NER på sidan????
Åhhh jag sliter mitt hår!!! Jag kan ju inte sånt här! Jävla mögskit!
Nu går jag och lägger mig... kanske har fixat sig självt under natten? :-P


/Caroline

2010-01-17

Tvätt och Biobesök

Är egentligen skittrött (har både sand och svidande ögon) och borde gå och lägga mig men håller på att tömma en telefon på musik och foton och det står att det ska ta ca 15 minuter till så då kan jag ju lika gärna blogga lite :-)

I eftermiddags/kväll var jag hos syrran och lånade hennes tvättmaskin... hade egentligen tvättid igår (förrgår fredag, e ju ny dag nu...) men då var jag i skolan och kunde inte. Tur man har syskon då med gott om tvättider hehe ;-) Jag börjar skolan officiellt nu på måndag och jag hade iiiinget rent alls och det fanns ingen ledig tvättid förrän nästa lördag, vilken jag tog. Så jag var tvungen att tvätta antingen idag (igår) eller imorgon (idag) söndag. Så TACK!! ^v^

Vi var och såg Avatar idag oxå jag och Martin och den är verkligen sevärd måste jag säga! Fin miljö. En sagovärld man bara vill hoppa in i... Otroliga effekter. Fast, jag är inte van vid glasögon så det kändes allt i ögonen efter ett tag... kanske därför dom är sandiga och svidande nu? ;-) Jag tog ett par extra med mig hem haha *fräck* Förstår mig inte på folk som la tillbaka dom efter sig.... man betalade ju extra för dom?! Nä minsjäl... bion är ju dyr som den är i vanliga fall (95 kr oftast) så 150 spänn per skalle för denna för att det var 3D... då ska jag banne mig ha ett par extra 3D-goggles med mig hem hihi! Punk slut! Nästa projekt för Martin sa han blir att fixa 3D hemma här för projektorn haha. Ska bli kul isf... om det går.

Usch, 6 min kvar... I wanna go to beeeeed. Men 6 min till kan jag väl stå ut. Känner att jag inte har nåt direkt att skriva om så därför slutar jag nu annars blir det bara en massa pladder :-)

Goodnight!!

/Caroline

2010-01-16

Avfrostning av frysen - vardagligt tråk!

Hmm lite bilder kanske? Ja, ok då :-)

I förrgår frostade jag av frysen... behövdes VERKLIGEN kan jag säga! Och så städade och skurade jag kylskåpet. Duttia ja' hihi! Efter det var jag så hungrig så jag gjorde mig två äggamackor =) Ja, det var ju roligt att få berätta det. Och säkert ännu roligare för er att få läsa det *skrattar högt*


Köpte en sån där avfrostningsmatta och provade den... den funkade jättebra!! =)


Äääääntligen!!



Seeya!


/Caroline

Lite småskit

Bilden i föregående inlägg skickade jag upp med en annan telefon jag fick låna av darlingen. En C905:a. Vet inte hur gammal/ny den är men jag vet att han haft den innan iaf. En jättebra kamera måste jag säga. 8mp. Men... som vanligt gick det inte att skicka upp inlägg på språng till denna bloggen (¤/(/£${#"%) = svordomar) utan jag fick logga in med annat och sen exportera och importera och ha mig och så ska det fan ta mig inte vara!!!!!! *grrrr*

Nu har jag packat ihopa tvätten och ska snart, så fort Martin behagar komma hem från gymet, bege mig till syster yster för att låna hennes tvättmaskin och kanske äta nåt gott :-P Sen ikväll ska jag och Martin på bio. Vi ska äntligen se Avatar i 3D. Ska bli jätteintressant att se om det verkligen är så som folk säger, att det känns som om man befinner sig i själva filmen, hehe. Återkommer med rapport för dom som är intresserade haha.

Annars har jag inte så mkt att skriva nu.

Seeya!

/Caroline

Min goding

:-)

2010-01-15

Update!

Sitter här med mitt morgonkaffe och ska om en timme åka till................................................. skolan =/ VA?! Skolan? Ja, skolan... usch. Blä. Fy katten!! Men det är ett måste. Ett måste som kanske blir kul? Kanske blir astråkigt? Vem vet? Hur som så ska jag ta mig igenom det.

Så typiskt bara att behöva börja skolan när man e förkyld och känner att det kommer bli värre :-( Introduktion idag så jag börjar inte officiellt förrän på måndag så jag har helgen att kurera mig på men se då ska man på bio, (Avatar) tvätta, plocka ner resten av julen, hem till syster på middag (för att ungarna är där) och sen svärföräldrar och ens egna. Puh... vart blir den lugna stunden av då? Men det ska bara bli kul. Hoppas jag :-)

Slänger upp lite bilder på Gizmo... eller Gisamoen som pappa säger... var där och hälsade på i... hmm... var det igår eller förrgår?? Jaja, struntsamma.


Tut tuuuuut! :-)


När man är på besök hos Gizamoen så får man räkna med sällskap på toaletten!


Bellas plats bredvid mig och min dator :-)


Mina "fitness-kokosbollar". Var inte så goda måste jag säga. Det får nog bli dom vanliga fast man får träna hårdare :-)



/Caroline

2010-01-13

Kallt!!

I "morse" vaknade jag av att det var rent vitt ute - igen. Ska det aldrig försvinna? Fast det är rätt mysigt ändå måste jag säga! Det är inte med glädje jag kommer städa ut julen imorgon kan jag säga =( Fast jag låter nog tomtarna hänga kvar månaden ut... eller varför inte ända in i april? Som förra året haha.



Idag (igår, är ju ny dag nu) var jag nere i centrum med syrran och fixade lite. Tack för lånet av du vet vad ;-) Sen bar det av hem igen... i kylan. Och i snön som vräkte ner. Tur jag inte cyklade omkull. Hade varit en syn det va haha.




Trött, osminkad och rätt ful... men det är ok ändå tror jag haha. För jag tillhör inte längre dom som måste lägga upp snygga bilder på sig själv... ;-)
Idag har det inte blivit nån träning på gym. Vi håller båda två på att bli sjuka... (great... lagom till skolstart ju =/ det slår aldrig fel...) så vi kände inte att det var värt det. Vi blev hemma istället och åt kycklingwraps och tittade på Biggest Loser hehe.
Jag får nog köra ett uppdejtsrejs imorgon för minnets skull... ja, med bilder och så då förståss =)
Natti!!


/Caroline

2010-01-10

Huvudvärk


Ska bli intressant att se var denna hamnar nu eller om jag får importera den från en nya bloggen till min vanliga sen :-(

ARG!!!!!!

Jag fattar fan inte hur Blogger/Blogspot -WHATEVER - kan säga att dom är nya och förbättrade.

VAR I HELVETE DÅ????

Man kan ju inte ens skicka inlägg från sin mobil längre utan att det skapas nya bloggar och hamnar på dessa tillfälliga bloggar?? Och inte heller kan man importera sin gamla blogg till en ny. Varför skulle man nu vilja det då? Jo... för att till nya bloggar kan du skicka inlägg från mobilen men inte till din gamla som du haft hur länge som helst och som du alltid har kunnat skicka till innan utan problem!

Nåt annat som oxå retar mig till vansinne är att dom på blogger verkar anse sig vara för bra eller upptagna... WHATEVER... för att svara på sina medlemmars frågor. Det är hur många som helst som har samma problem som jag har men får vi nån hjälp?? Nä, det får vi inte!

Så F**K YOU jävla blogger.com!! Hade det inte varit för att jag bytt bloggar tusen miljoner gånger så hade jag dragit för längesen - till en annan blogg - men jag ORKAR verkligen inte!

Gnällt klart nu tror jag....


/Caroline

Ett test.



Funkar skiten nu då?



Igor myser


Natti Natti.

Gizmo


Världens gosboll ;-) (testar skicka från mobil.)

Funkar skiten nu då?



Risig och hemsk :-P


Ja så här kan man se ut på en söndag hehe.

Mått och kondisprat

Ska ta mina mått imorgon och skriva ut här. Mätte mig faktiskt igår men jag köper fan inte att jag har 94 (!!!) i midjemått. Då skulle jag ökat ca 14 på 2 veckor haha! Njae det kan ju inte va troligt. Eller?? :-O Näää....

Usch... måste öka konditionen... jag vet... men det är så joooobbiiiigt!! *suck* Min svaga punkt....


/Caroline

2010-01-09

God fortsättning och allt det där!

Long time no hear... nja inte egentligen för jag har skickat upp en del mobilinlägg som inte publicerats :-( Tack för det Blogger... och tack för att ni inte ens bryr er att kolla upp vad fan problemet är... har kollat in på forumet och det är hur många som helst som får upp samma jävla felkod när dom ska välja "fortsätta som denna användaren" eller vad det nu står.

DÅLIGT!!

Jaja, det ordnar väl sig snart får vi hoppas!

Idag har det blivit styrketräning igen... rygg blev det idag. Känns bra men jag önskar att jag blev lite tröttare bara. Har hittat några på nätet jag tänkte jag skulle fråga lite om detta så jag kanske kan få lite bra tips på reps och vikt osv. Jag vill ju först och främst GÅ NER i vikt... men älskar att styrketräna så det vill jag inte sluta med. Dock så tror jag att jag måste vara mer konsekvent med konditionsträningen men den är ju så jooooobbiiiiiiig haha. Får alltid ont i diafragman efter ett tag då man e supertrött. Vad beror detta på?? Nån som vet?

Nä, nu får jag ta ut min lilla vovvis... ja, just det... Igor ska ju oxå med haha. Fast han räknas inte :-P


BellaBoll :-)


Alltid på G med bollen :-)


*love*

Och så Igor... aka Mongot i hundvärlden ;-) Han har egen stol muhahahaha!



/Caroline

Jul med Ernst


Woho idag kom den äntligen ;-) Som jag längtat!

2010-01-03

Biggest Loser


Elaka Sami Brady (Alison Sweeny) som host. Man blir så inspirerad ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...