2009-07-31

Lite uppande

Ja här uppas det inte som utlovat! Sorry 'bout that!

Men jag kan ju iaf meddela att jag nu har gått ner ca 1,5 kg på 5 dagar :D Och då har jag ändå tyvärr fuskat... attans att jag aldrig läääär mig!! :? Men men... jag går ner iaf...

Har faktiskt tänkt på en sak ett tag... inom LCHF så äter man ju inte frukt och så... och jag har heller inte ätit nån frukt överhuvudtaget sen jag började med LCHF den 22 maj. MEN... nu har jag faktiskt tänkt efter och jag tänker börja introducera frukt och mer bär i min kost igen (bär har jag ju ätit i små mängder hela tiden) under en liten period för att se om jag går upp, står still eller kanske rentav ändå går ner. Inga mängder nu dock men nån frukt när suget faller på eller jag känner att jag behöver lite extra energi. Bättre det än godis right? ;) Jag tänker även äta mer sallad. Men det blir mest kålsallad nu på sommaren ändå med gurka, paprika, isbergssallad och så då såklart vitkål. Toppad med färsk/frusen dill som du sen blandar i. Den är så jäkla god!! Sen blandar man lite olja, äppelcidervinäger, lite lite socker (men jag tar ju flytande sötningsmedel såklart ;)) salt och peppar... du kan hälla det rakt ner i salladen men ta lite åt gången och smaka av allt eftersom så ni vet vilken mängd som passar er så inte nån av smakerna tar överhanden. Man vill ha den perfekta balansen mellan surt, sött och salt. Mums mums! Har skrivit om det innan men det tål att skrivas om igen...

Apropå grönsaker så tänker jag börja mer med det oxå men inga rotfrukter... ännu. Utan sådana med låg kolhydrathalt. Blir dock mest broccoli och blomkål hehe.

Många är ju känsliga för kolhydrater men frågan är om jag egentligen är SÅ känslig som många på forumet är. För jag har ju fuskat denna veckan med både ljust bröd, choklad, glass osv osv... och ändå gått ner? Man behöver ju inte göra utsvävningar nu då men ni förstår hur jag menar. Det är mkt därför jag tänker prova att äta lite frukt då och då. Och då menar jag inte bara det vanliga som banan, äpple, päron och apelsiner osv utan även lite passionsfrukter, blåbär, jordgubbar m.m. Ja lite mer exotiskt... för let's face it... DU BLIR INTE TJOCK AV VARKEN FRUKT, GRÖNSAKER ELLER BÄR!!

Ha en fin fin dag och trevlig helg på er! :)

2009-07-30

Dagens Middag


Grillad fisk som jag grillade på vår elgrill ;-) Till det kålsallad, grillade paprikabitar och tigermelon med flingsalt på. MUMS säger jag bara!

En datakompis


En fluga förföljer mig haha. Så söt hihi.

Var det inte godnatt??

Mmm jag önskar oxå jag kunde säga godnatt! Men jag har legat och vridit och vänt mig nu sen jag lade mig runt 01:30. Boy kommer jag vara trött imorgon eller vad?

Förstår inte... men jag har en sån rastlöshet i kroppen och känner mig hungrig och rent tom i magpartiet. Nästan så det värker lite och då kan jag bara inte somna. Tror jag är hungrig men det är jag inte. Är sucken som bara den oxå.... *suck* Känns som man har svårigheter att andas... eller jag kan inte förklara... men detta vädret gör mig knäpp alltså!! Det är ett som är säkert!! Känner mig tung i bröstkorgen! Och ryggen ska vi inte prata om. Fy faan vad det kan göra ont i den =/

Martin han snarkar ju oxå så det gör inte saken bättre. Jag sover med påslakan för det är för varmt... men sen blir det FÖR kallt så då åker täcket på... men så blir det för varmt igen och då åker täcket av... så håller det på så.... *suck igen*

Och så är Q-knappen nästan av på tangentbordet så man får typ SLÅ ner knappen för att det ens ska bli ett Q på skärmen.

Ska surfa runt lite grann så kanske jag blir trött!

(Jävlar vad jag gnällde då!!)

Over & Out!

Godnatt säger vi.


Fast Bella sa det för längesen hehe.

2009-07-27

Dagens Middag

Dagens middag bestod av ugnsstekt lax samt en asgod sallad gjord på sommarkål (vitkål),isbergssallad, gul tomat (brukar vanligtvis inte ha nån tomat i alls annars), paprika, gurka, samt en avokado.  Sen hade jag i lite olja, äppelcidervinäger, lite sötningsmedel, flingsalt eller örtsalt, peppar och så lite färsk eller frusen dill. Mucho mucho gott! Men var försiktiga så ni inte tar för mkt av äppelcidervinägern eller sötningsmedlet. Det ska vara en god och perfekt balans av surt, salt och sött. Ni får smaka er fram :)

mat

Vikten idag var förresten 82,1 kg :-o *morr och svordomar*

Dagens middag


Höll på att glömma. Åt lax med sallad idag. Mkt gott! ;-)

Tillbaks?

Jag vet, det är sinnessjukt kasst av mig att jag inte uppat på länge. Jag tänker faktiskt skylla på Martin! Ja, att han har haft semester alltså =) Men imorgon börjar han att jobba igen så då återgår man till den normala och tråkiga vardagen igen! =/ Ska in och "renovera" mig nu som min syrra skrev i sin blogg att hon skulle göra och sen tänkte jag faktiskt, tro't eller ej, skriva lite grand här :)

Blir omstart IGEN med vikten då jag inte skött mig sen sist :?

Ha det fint så länge!

2009-07-26

Jaja redo för bildrejs då??

Då ska vi se då...

Jag ser att hela jäkla juli består ju bara av mobiluppdateringar =/ Oops! Ja, förutom det jag skrev innan och det jag skriver nu. Usch och fy! Men jag uppar iaf =)
Hmm då är den stora frågan vart vi ska börja då...

Jag kan ju börja med lite bilder från Helsingborgsfestivalen kanske? Vi åkte dit i nya bilen vi hade hämtat innan och på väg hem kom vi på, eller rättare sagt så såg vi, att det var festival så vi stannade till =)


Egobild 1


Egobild 2


Har fått fjortisars tecken på hjärnan haha.



Peace....

Här är vi inne på restaurang. En som serverade både indisk mat samt svensk husmanskost. Var mkt gott! Inredningen var väl inte mkt att hurra för och inte heller alla Bollywoodfilmer dom visade och all indisk musik. Vet inte varför men jag blir så illa till mods på nåt sätt när jag hör sånt. Lite tråkigt för alla kulturers musik är ju fina i sig! Nog om det =)



Martin linslus!

Carro linslus...


Vi beställde båda två Chicken Korma. Gott... eller var det Chicken Tikka?? Hmm minns ej!

När vi kom ut så öste det ner....

Ser ni "the Rainbow"??? =D

Efter middagen gick vi vidare till Ebbas Fik. FAN vad jag gillade det stället!! Dom hade en JUKEBOX! Var så kul att pilla i en enkrona och trycka på några knappar (typ E14 - E, etta och en fyra haha = tre knappar) och så vips så låg skivan rätt och så spelade dom 50-60-tals musik!! Och jag kan ju säga med en gång att snåla? Det är dom INTE!! Dyra? Nja, lite kanske men å andra sidan så väger det upp bara av att få insupa atmosfären där inne!! Åk dit! Värt ett besök! =)


Ebbas Fik


Jag tog en cappuccino + TV-ruta som det heter där. (Kärleksmums.)


Martin tog en Toscaruta tror jag det hette och även han en cappuccino.

Efter det var det tänkt att vi skulle åka hem men på vägen till bilen så frågar Martin mig om jag hör vad det är som spelas?? Hmm nä det gjorde jag ju inte men ju närmare vi kom så hörde jag... det var ju JODDLA MED SIV!! =D Då var vi ju tvungna att stanna och kolla! =)



Tillbaks?

Jag vet, det är sinnessjukt kasst av mig att jag inte uppat på länge mer än några små mobiluppdateringar då och då. Jag tänker faktiskt skylla på Martin! Ja, att han har haft semester alltså =) Men imorgon börjar han att jobba igen så då återgår man till den normala och tråkiga vardagen igen! =/ Ja, för våra vardagar är faktiskt rätt så tråkiga! Ska in och "renovera" mig nu som min syrra skrev i sin blogg att hon skulle göra och sen tänkte jag faktiskt, tro't eller ej, uppdatera lite bilder... och som vanligt (eller nä inte alls som vanligt...) så kommer jag inte att skriva en massa blaj utan det kommer bli text till bilderna istället =)

So long!

Liten uppdatering

Ok, då uppar vi lite till då. Jag gör ju det så ofta menar jag.

Befinner mig just nu hos mor och far i Eslöv. För alla er som antecknar haha.

Hundvakt


Och det har inte varit lätt kan jag säga. En tik som löper och två hannar varav en är valp (även den en jack russell som Bella) och den andre en både pilsk och ilsk liten ettrig chihuahua. Och jag behöver väl inte säga vilka två hundar JAG föredrar? Ledtråd: båda är av samma ras. Ojojoj vad svårt ;-)

2009-07-20

På Entré



Ungarna ville fika lite så det blev en rättvisemärkt kaffelatte med smak av vanilj ;-) Gottigott!

2009-07-14

Omstart

Vill bara meddela att jag från och med idag gör en omstart med LCHF efter att fullständigt ha skenat iväg med kolhydraterna.

Vikt nu: 81,5 kg.

Godnatti!

2009-07-04

2009-07-01

Min present


Weeee min gosesnok köpte en present till mig i London. Hmm i wonder why on earth she picked this? Men den är klockren så som vi skämtar och med tanke på hur disträ och tankspridd jag är!

Tack sötis! Den ska jag sätta i min nyckelknippa! Lätt! Hell... Jag är ju blond så ;-)


PS/ Och för er som inte vet så är det jag som är Sötapan hihihi! /DS

Tvättedags igen


Men idag känner jag INTE för det :-(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...